Märkliga saker

Jag spenderade många timmar på verkstan i Krokom igår. De är jättetrevliga där, men jag kan väl inte påstå att det är jättekul att sitta där i en sisådär... 5 timmar !!

Och när jag skulle dit skulle jag tagit med mig hundsläpet, men då när jag kopplade in det så lös alla lampor! Skumt! Och jag glömde t om att ta med det först, så jag fick vända om igen... 

Det var likadant när jag skulle lämna in fyrhjulingen, för lamporna på den slocknade också. Men en dag när jag skulle köra så bara testade jag dom, och då funkade dom, såklart...

Och när bilen lagades tog jag och Tirith och Nato en vandring genom Krokom stad. Den gick ju rätt fort då då, och sen började det regna, så vi skyndande oss in och satte oss på våran filt i soffan i verkstan. Hua vikket väder!!  Efter många väntars timmar, blev vi till slut bjudna på lite kaffe. Vovvarna som skött sig suveränt fick sig lite vatten i en kastrull i köket. Det var många som kommenterade och tittade på Nato & Tirith och tyckte att dom var sååå fin. Och när vi var i köket kom en hel grupp med människor som tydligen var på rundvisning, så Nato och Tirith fick en karl-chock, så många karlar som klev in genom dörren. Bra socialträning vill jag lova.

Bilen, ja den fick handbromsen fixad och några andra småfix. Fläkten som lagt av för ett par veckor sen, gjorde som de andra motordrivna sakerna och bara funkade igen, helt plötsligt. Men jag fick lite tips på hur jag ska göra om den inte funkar... banka på ett par skruvar under handsfacket är visst idén som skall genomföras om den inte gör som jag vill. Hoppar den igång då igen, vet mekanikern vad det är som skall bytas. 

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: