Ultraljud o rön...

Jämmer o elände

Dagarna går och just nu känns det aldrig som att min rygg skall bli bättre. Jag gör mina övningar varje dag och har även skaffat mig ett Back-On-Track bälte(tack Ylwa för tipset) och det känns som att det fungerar. I fredags skulle jag jobba, men efter att ha känt efter blev jag hemma.

Igår jobbade jag och genast blev ryggen mycket sämre, så det känns inte bra alls. Det är jobbigare att stå upp än att sitta ner, så jag varierar ståen...

På återseende!

... och vad hän...

Igår hade vi väldigt trevligt besök från Josefin(ni vet, hon som tar alla fina draghundsbilder) och Jocke. De semestrar just nu i Krokomstrakten och jag passade på att bjuda hem dom på besök. Det är alltid roligt att få träffa människor, som man i stort sett annars bara träffar på tävling.

Vi pratade hund mest hela tiden och gjorde ett kort besök ute i hundgården där hundarna tyckte det var roligt med lite besök. Trickster passade på...

2 dar

Som alltid blir det inte så tidigt som jag tänkt mig när jag ska sova, men nu ser jag fram emot två jobbdagar till, sen blir det lite ledigt för min del. Det ska bli såå härligt. Jag ska sova varje morgon, jag looovar.... Det blir inte många dagar ledigt, men fem iallafall och jag ska passa på att njuta av dom tillsammans med Johan som kommer hem i morgon. Det ska verkligen bli fem härliga dagar!!

Här hemma har hundarna stått sen SM....

En helg har pas...

Hämta fler inlägg