Lördagsgodis

Välkommen att busa med Niro!
Noia, Noxi, Nea, Simone och Matic var inte sena att bjuda in till lek.
 Mari och Joakim kom och rastade sina tikar på väg upp till snön.

Shejrix Four Matic
   

Matic är verkligen jättefin och hon blev jätteglad och hälsade som en galning på mig. Men med det trevliga och glada temperamentet hon har blir hon säkerligen lika glad åt vem hon än träffar. Sprallig och FULL av energi. En mycket vacker tjej som storleksmässigt är lika jämn som syskonen som finns kvar på kenneln. Kul att se att alla verkar vara så jämna och lika typmässigt sett. Jag ser fram emot att träffa alla på valpträffen i april.


Hundförarna för dagen!
     
I grå hjälm har vi Krokavadets Fia, allvarlig under körning med en nypa humor emellanåt. I blå hjälm har vi stand-in Karin som helst inte kör på skumpig offroad, men är en otrolig handler och en jäkel på att kuta med jämna mellanrum. Tack Karin för att du kommer ut emellanåt. Jag har förbaskat roligt när vi kör ihop :-)

Vi körde ca 8km och de jobbade på bra fastän det var himla tungt med oss två på. Prisma gick i mitten men när Silve började visa för mycket intresse bakåt, bytte vi på dom två, så gick det bra sen. Niro och Pya var jätteduktiga.

    
 
Haldex vilar ut efter rundan. Han jobbar lätt och utan ansträngning. Atto tycker att Busen är en snyggis. Hon gjorde ett jättebra jobb längst fram i spannet tillsammans med Tiwas. Hon är definitivt min nästa ledarhund. Vi körde 2,5km med Quattro och Tiwas i led, Haldex i team och starke Busen som wheelhund. Ett otroligt starkt spann med mycket vilja att ta sig framåt. Fastän jag bromsade helt med cykeln drog dom iväg med den och Karin fick skynda mången gånger för att hinna på den igen. Med Atto som inte kan kommandon och Tiwas som inte alls är någon ledarhund, fick Karin hjälpa till att leda rätt några gånger. Och några gånger klarade de sig helt själva. Atto ger järnet, precis som mamma Pya och hon är helt med på noterna att gå längst fram. Hoppas fler av valparna visar samma vilja som Quattro.
1 Karin skriven

Urk, vilken träningsvärk jag har idag i rygg, armar och ben! Helt sjukt! Höll inte på att ta mig upp ur sängen men nu efter en stund har man mjukat upp sig lite.. Hade oxå skitkul och Busen var trött när han kom hem.. Det måste vi göra om!
Ha en bra vecka så hörs vi! Kram kram

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: