MAXAD OTUR

Nämen va faaaaaen !!

Ibland blir jag bara så jäkla trött på den här jäkla otursfågeln som bara poppar upp.

Nu blir det ingen utställning för två av hundarna.
Dom får gå till veterinären istället. Niro och Fox. Slagskämpar för en dag. Usch vad träligt. Trodde jag haft min beskärda del av slagsmål redan. Dom rök ihop över maten. Och jag hade minsann problem med att få isär dom. Vad gör man när det knappt går? Ja-aa.. vad gör man när man är själv hemma och Håkan i Tyskland med jobbet? Ja-aa... jag försökte minsann få isär dom genom att ta varsin hund i näven och visst lyckades jag.... för några sekunder. VILKA AS! Det går ju inte att hålla dom. Niro är så jäkla stark så det är sjukt. Stor och stark och med ett psyke som jag vet inte vad. Han är stark och det inte bara fysiskt.

Nu ville ingen ge sig.
Dumma Niro. Han SKA ju ge sig, men inte.... Det slutade med att jag fick ta den jag orkade i nacken, med BÅDA händerna. Hålla i för allt jag var värd och ---- sparka ---- mot den andra hunden. Det var Niro jag sparkade mot. Inte för att jag behövde sparka honom skithårt, men jag var tvungen att hålla honom borta. Det gick ju inte att flytta på Fox. Näe, fy fan... rent ut sagt.

Alla ni som haft slagsmål, ni vet nog hur det är.
Ibland tror man att hundarna ska ha ihjäl varandra innan de slutar. Man blir rädd för att de ska få men för livet. Kanske fysiska, nåt bett i benet kanske som inte går att laga. Nu fick Niro en fysisk skada för livet. I morgon ska vi in till veterinären och ta bort en tand som slogs av, men böjdes uppåt och den sitter kvar i tandköttet :-(  Typiskt. Så lagom till utställningen.

Så då var det bara Tiwas kvar. Och hon ska få bada.

Snart gäller det... eller smäller det?

Snart är det dags. SPHK Vaggeryd längtar sig fram, dag för dag. Och jag har fullbokat i vandrarhemmet den helgen :-) Det kommer skåningar och danskar, en rätt bra kombination tycker jag. Skall bli skoj att ha dem här.

Tre hundar är anmälda, Niro i UKL, Tiwas i ÖKL och Fox i BKL. Vi får väl se hur det ska gå. Tydligen är det så många anmälda till utställningen att tikarna och hanarna får olika domare. *suck* Då ska man hålla reda på det också. Tur är väl att jag bara har 3 hundar att ställa då.

Jag var på utställningsträning med Fox förra måndagen och han uppförde sig rätt så illa den första timmen vi var där. Han skulle attackera hunden bakom oss hela tiden, så spelade det inte någon roll vad det var för hund. En tyckte han dock speciellt illa om och såklart hamnade den nästan alltid bakom oss *typiskt* Nåväl.. andra timmen uppförde han sig helt okej och jag gick hem för dagen och var nöjd iaf.

Ser fram emot att möta trevligt polarhundsfolk på tillställningen, så.. vi syns väl där!?

Påskef-n är här igen å ingen choklad till mej....

*snyft å buhu-hu*

VAR ÄR MITT PÅSKÄGG ???

Var är min choklad undrar jag? Mmm... ja just ja... *suck*
Ingen choklad till mej.


GLAD PÅSK
till alla er glada chokladätare därute.
Tänk på mej när Du stoppar en chokladbit i munnen...

Hem Ljuva ChokladHem

Äntligen hemma efter 6 dars farande hit och dit.
Nu sitter jag hos grannen Bosse på hans jobb, bredband och ska söka jobb. :-)

Diva och Babsan är grannarnas hundar och de ligger här inne vid mina fötter och håller mig lite sällskap. Bosse satte en påse med jordnötter bredvid mig *stön* Hur sjuttsingen ska jag kunna låta bli dom? Jag som kämpar för att bli lite mer nyttig. Lite mer frukt och grönt- Fia

Jag  är en chocoholic. En förrädare vad gäller choklad. Jag kunde nästan sälja min mamma för att få gratis choklad  resten av mitt liv. Vit choklad är nästan bäst. Eller mintchoklad. 

Jag är omöjlig.
  Jag klarar mig inte utan choklad.

Så nu ska jag alltså sluta med chokladen... igen... Så många gånger förr som jag försökt.  *suck* Det gäller att försöka ersätta chokladen med frukt och försöka hålla i... så pass länge att begäret försvinner. Om jag klarar det ska jag belöna mig.. med choklad :-) Nä, men med nåt annat kanske. Har du nåt förslag till vad jag kan få för pris?

YES! Vinst vacker!

Posten kom
Stamtavlan kom upp i tid... jag funderade och funderade på om jag skulle ställa Prisma eller inte.
Till slut bestämde jag att göra det ändå. Och det gick bra!

Lilla fröken som är så blyg t om nosade på domaren som var en man och hon visade sig jättefint när jag sprang med henne. Golvet är snorhalt(minst sagt) på Eskilstunas travbana. Vi var inne där man spelar på hästarna.

Många hundar halkade runt som på bananskal och t om en och annan matte och husse till vovvarna drattade på ändan. Men inte vi. Vi gjorde vårt bästa och jag är sååå nöjd över Prismas prestation. Det blev en slät 1a med en mycket fin kritik.

Fårhunden
Sen ställde jag min mammas isländska fårhund, Eidir.
Han var duktig och fick en 1a med ett hederspris och en reserv plats i grupp 5.

Släktträff
Syrran var där med sin stora Landseer och ställde ut, för första gången i sitt liv. Hon blev biten(alltså, tyckte det var roligt) och henne hund, Dollar blev BIM, som betyder att han blev näst bäst i rasen. Kul! Grattis!

OUCH!
Allt som allt har min resa häruppe varit rätt kul. Har träffat lite kompisar, lite släkt och varit på utställning. Det enda negativa är att jag har fått superont i ryggen sen jag kom hit. Har inte haft så här ont på länge. När jag kommer hem är det dags för träning så det onda försvinner.

Hem kära hem
Idag åker jag hem till brorsan i Hallsberg för att hälsa på min lilla brorsdotter. Där blir det att träffa båda bröderna, vi käkar lite god mat och umgås lite innan jag pinnar vidare hem till mitt hus och min älskade Håkan.

Ha det gött(som man säger i Småland)