Hemligheten

VM = Väldigt mo...

Det ÄR med tungt hjärta jag får inse att det inte blir något VM för oss. Idag ringde jag SVA för att kolla provsvaren på rabiessprutorna och när jag direkt fick svaret att första hunden, Four Motion, inte hade gått igenom kände jag hur hjärtat sjönk. Utan Tióne klarar jag mig inte i räser-spannet. Hon är för bra, helt enkelt.

Sen kom nästa hund som inte klarade testet, Pyan. Pya som är en hund att lita på n...

En Silve i soff...

Nu är han här igen, Silve-gubben visade bestämt igår kväll att han ville komma in igen. Så då fick han det, och jag fick återigen sova i lugn och ro, för nu hade han ju själv valt att få vara inne. Det är en mycket nöjd Silve som ligger i soffan jämte mig och gottar sig. Han verkar vara rätt så nöjd med livet, även fast han inte är med och drar i spannet längre. Men det är huvudsaken, att han är nöjd. Jag tycker det är lite tråkigt att han inte...

Min backe

VM eller inte? ...

Äntligen är det helg. Jag softar lite i soffan innan jag ska gå ut till hundarna. Jag har unnat mig en semla som jag köpte när jag handlade lite efter jobbet. En semla förtjänar jag allt!

Idag är början på en härlig helg, det känner jag på mig. I helgen ska jag bara ta det lite lugnt... städa lite kanske, läsa lite bok, se på lite film och bara vara. Ja, allt det och träna hund förstås :-)

Vi har testat våra spår, jag och...

Tirith + Loddie

Yep, vi var ute en sväng idag, jag och Loddie och Tirith. Vi tog en fin liten runda där min snälla hyresvärd har sladdat upp spår. Den var rolig, tung och hundarna gjorde ett kanonjobb. Tirith är rätt så blyg i starten och det tog en liten stund att komma iväg, innan hon sträckte upp med Loddie. Nu är ju inte Loddie världsbäst på att sträcka upp heller, så lite mer träning så ska det nog gå fortare.. att komma iväg i starten alltså. Tirith är i...

Hämta fler inlägg