Varken el-allergiker eller snickare

*suck*

Skräcken var tillbaka för ett slag idag igen... elen försvann... POFF! så var den bara borta..
Tack och lov kom den tillbaka några timmar senare. För jag är inte allergisk mot el, så jag gillar faktiskt den. Man har blivit så bortskämd med el att utan den blir man som handlingsförlamad och nästan halvt fryser ihjäl fastän det går att elda i öppna spisen. Så hittills har vi som längst varit utan från sön f.m till ons e.m och det är f-n ingen dans på rosor måste jag säga.

Idag har jag hyvlat medarna på släden. Håkan råkade köra sönder den igår, så jag som planerat att köra med hundarna fick vackert släppa den idén. Så jag hyvlade medarna istället och lagade den trasiga biten.
Jag är ingen snickare direkt, men jag hoppas att det ska vara funkionabelt för det är ju huvudsaken.

Hoppas inte snön försvinner bara...

Draghundar

Draghundar
Krokasjön, Januari 2006

En alldeles härlig dag med underbart väder!
Snart hoppas vi kunna ta fram släden och
köra med hundarna här hemma i skogarna.

Sugen på en tur?
Kika förbi en sväng då, för mer än så är det inte :-)

Ja' fatta'nte nå't

Hmm... det drygaste är ändå det här med mooooooodem.
Det tar hundra år att klura ut hur man ska ändra saker, såsom utseendet och så vidare, med mera, med mera.... alltså... bredbandet kommer i höst, så tills dess får det väl se ut lite som det gör :-)

En massa glas vin ikväll som jag längtar efter i veckor, å tänk att jag inte ens gillade vin tills för två år sedan då jag träffade min kära Håkan. Nu gillar jag vin, men egentligen bara vitt.
Om två dagar är det hela två år sedan jag träffade honom och jag fattar knappt fortfarande att känslan jag har är; JAHAAA... är det SÅ HÄR ett förhållande ska vara?!  Min gottegris, vad jag älskar honom!!!!

Så var det min tur då... igen!

Efter ett första misslyckat försök i höstas att skaffa mig en blogg ingen kunde läsa utan att först bli medlem, gör jag då ett nytt försök.

Snart dags att gå till jobbet... pah! så det blir inge´ mer nu...  Hah!