Ulrik gillar fart!

 
Ulrik på gårdagens promenad.
 
Efter att han sovit middag en sväng tog vi en tur med ATV:n och hämtade posten. Lillskiten gillar fart och skrattade och höll i sig. Självklart höll jag i min tur i honom och körde med en hand. Det visade sig att Ulrik är en talang på att åka ATV. På raksträckan gasade jag på och han skrattade gott. Sen tog vi några bilder när vi stod still. Bara en blev bra, det är inte helt lätt att fotografera medan man håller i ett barn.
 
 
 

En vanlig dag

Vi började dagen med mys i soffan. Silve är snart 14 år gammal och Ulrik är första bebisen han har och han är verkligen snäll med Ulrik. Det känns verkligen roligt att Silve fick vara med och uppleva mattes lilla valp :)
Eftersom att vädret idag var bättre, satsade vi på en långpromenad. Jag och Ulrik tog med oss snälle Attor som går så fint bredvid vagnen. Han drar inte på samma vis som huskyna. Ja, en del av våra huskisar går fint också, men andra... njae, inte så fint. 
Molnigt, men soligt.
 
Även fast det är mobilen jag tagit bilderna med, tycker jag man kan ana det vackra i naturen.
 
Det enda jag inte är så förtjust i, är när Attor beter sig som att han får upp en lukt och vädrar och spanar in i skogen. Jag som av någon anledning blivit rätt skraj för björnar(hade många hemska drömmar om björnar när jag var gravid) förfasas vid tanken av att vi skulle gå på en björn. Men det känns tryggt att ha Attor med sig då, han är väl den hunden som skulle kunna rädda mig.
Det går en bäck längs vägen vi gick på. Attor och jag gick ut på trumman för att kika.
Jag går med vanligt koppel när vi promenerar, men tog med flexit, så jag bytte till det och Attor gick ner vid vattnet och spanade lite. Attor har aldrig varit förtjust att gå ner i vatten och husse kan inte få i honom.
Attor väljer att plumsa ut i vattnet. Jag har fått honom i vatten en gång förut. Nu sa jag bara att han skulle gå och bada, så då gjorde han det.
 
 

Det ska börjas i tid!

Igår gick vi en långpromenad, Ulrik, pappa och jag. Och en liten vovve fick följa med. Ulrik, som den 15e blev hela 9 månader, tog och visade päronen sina att han redan tycker det är roligt att hjälpa till med hundhållningen. Ja! hållningen! Han fick hjälpa till att hålla kopplet och det är faktiskt inte någon av oss, som har visat honom hur han skulle hålla flexikopplet, utan det kom han på alldeles själv. Vilken vovve är det då?? 
 Snälla, rara Pyan såklart!
 Självklart är kopplet lindat runt handtaget på vagnen, för annars skulle Ulrik skära sönder fingrarna, då han höll i snöret också. Pya drar vagnen framåt och just på den här bilden ser Ulrik dödsallvarlig ut, han tog sin uppgift på fullaste allvar. Farten på ekipaget var bra promenadtakt och Ulrik skrattade gott och Pya tyckte det var roligt.
 
 
 

Vid havet i Ystad

Idag var jag och Ulrik och hälsade på släkten i Ystad. Innan vi for hem gick vi alla ner till havet. Där tog Stefan en fin bild på mig och Ulrik.
 
Och här är hela tjocka släkten på pappa Johans sida. Nu är ju pappa Johan hemma och tar hand om alla hundarna, så jag och Ulrik for själva, för att leverera fina lilla valpen Boogie till hans nya hem hos Ulriks gudmor Mari(kennel Unayok).
Farmor, jag, faster Pernilla med Ulrik och hennes man Stefan. Sen är det farfar och kusinerna, Elias och Emil.