Ströööööm

Wihoo!

Strömmen kom tillbaka. Tack vare gubbarna därute som gav sig fan på att vi skulle få tillbaka den dagen innan nyårsaftonsdagen. Man bugar och bockar och tackar ödmjukast!!

Jag stod och diskade i uppvärmt vatten på vedspisen. Pannlampan på huvet och ljus på bordet var allt som lös upp. Min snälla hyresvärd Stefan var upp till mig med extra vatten och jag fick även en tallrik med Ingegerds goda fläskpannkaka och hemmagjorda lingonsy...

Stopp, igen

Hundkörningen blir lidande pga strömlösheten. Det går inte att träna hundarna utan att ha ordentligt med vatten så de får tillräckligt i kroppen. Det är heller inte kul att vara ute och köra hund och bli svettig, utan att ha något vatten att duscha i. Åh, jag hoppas verkligen att vattnet kommer tillbaka till helgen, för jag vill träna hundarna.

Hundträningen har varit o-okej hela hösten tycker jag på grund av is och skador på Attor ...

Jaa... God fort...

Julen har passerat och även stormen som kom... och gick... och tog strömmen med sig. I söndags natt försvann strömmen och jag, lika med många andra, sitter fortfarande strömlös i mitt hus. Det är, minst sagt, jobbigt och omständigt. Att vara beroende av vatten är det jobbigaste. Djuren måste få sitt vatten varje dag. Jag kan leva med att duscha på jobbet, vilket jag också gör. Nu jobbar jag natt, så jag åker in tidigare och duschar.

Det är jobbigare med att inte ku...

Dumstrut 2

Inpackad

HEJ DÅ fyrhjuling! Vi syns till våren igen!!


TJOHOOO! Snön har kommit och jag hoppas den är här för att stanna. Det har snöat en hel del nu och slädarna har kommit ut. I helgen körde jag och Johan alla vuxna hundar och det var tungt att spåra, så Johan fick ta ett 6-spann medan jag körde fem hundar.

Johans spann:

Måndag

Idag blev det inte någon hundkörning, utan en plock och gör i ordning dag istället. Jag har lagat trasiga koppel och bytt ut krokar på dom och sytt dit och lagat halsband och tvättat några smutsiga såna och sockar. Plockat i hundgrejor, kastat och sparat. Men en tredje dag i rad med huvudvärk är ingen höjdare och strax efter sextiden hade jag sånt bank i huvet att jag la mig på soffan, för att vila en kvart... som blev en hel timme.

Hämta fler inlägg