2 x fjälltur

Tävlingsavslut

Nu är tävlingssäsongen över för min och hundarnas del. Kanske avslutade vi inte på det sättet jag tänkt, för nog hade jag planerat att försvara min bronsmedalj, men den här gången gick det inte riktigt hela vägen.

Jag har under den här säsongen fått riktigt fin rutin på det här med tävling, känns det som. Vi har alltid varit i god tid till starten och jag har nästan alltid varit klar när mina handlers kommit för att hjälpa mig fram ...

SM - dag1

Årets SM bjuder på inte så himla kallt väder. När jag kommit hem från Norge var det fullt med + grader och snön började rasa från taken. Hundgården har börjat tina upp och gården hemma var lite isig. Jag hoppas det hinner undan snabbt, gärna till söndag när jag kommer hem.

Nu halvligger jag i soffan hos Agnes Christoffersson. Hon bor tillsammans med familj i Kvarnsjö som är ca 1,5mil söder om Åsarna och här har jag det sååå super. Ja...

PD rapport

kl 17.59
Malin skickar snygga MMS(som jag inte kan lägga upp, eftersom jag är på jobbet) på sig själv med colaburk i hand och en fin spannbild på hundarna när solens sista strålar skiner på molnen.


kl 17.32

Nu har de kört 10,5 mil . Hon släppte Fredrik, men ser honom ibland. Hon har inte sett någon annan och kör in i grå zon för mobiltelefon. Hundarna rapporterar hon går jämnt och bra.


kl...

Hämta fler inlägg