Det är torsdag... och nästan midsommarafton!

Och VILKET ÖS på telefonerna på Eniro118118..... inte!


Men det är ju skönt att kunna hjälpa till när det ringer in en tjej som har sin pappa på sjukhus i Slovakien....GraTTiS

GRATTIS på födelsedagen Håkan!

önskar vi som bott i Krokavadet

Ensammen

Wihoooo!
Äntligen får vi jobba helt solo! Och som jag har längtat!
Det är ju nu man känner att man lever, på riktigt. Och jag längtar redan efter första lönen....

... och nu är det inte länge kvar innan jag och vovvarna flyttar till eget.
Och planerna är igång för flytten...

Tur man har snälla släktingar som ställer upp det bästa dom kan.
Tack för all hjälp hittills och för all framtida hjälp  ;-)

Det är kul med kärlek...

... men VAD FAN! Nån måtta får det väl lov att vara!?!?!

Fick ett samtal på jobbet från en snubbe som ville ha guidning från ett ställe till ett annat. Det visade sig dock att det enda han ville till slut var att göra slut på sin arbetsgivares pengar och prata lite strunt på telefonen. Jag fick bl a höra att jag var en stark personlighet och att jag hade en sån trevlig telefonröst. Att jag var glad i själen även om jag för tillfället var besviken på kärleken. Ett samtal på 15minuter där Peter läste mig som en öppen bok. Kändes hur skumt som helst. Han var konstnär och uttryckte sig ; "Ögonen är själens spegel"

När jag väl insåg att han bara var pratglad var det bara att försöka avsluta. Inte så kul när coacherna började fundera på vad jag egentligen höll på med.

Näe, kärlek på jobbet, det är ingenting för mig!    SÅ HÅLL ER UNDAN!!!

Pinsamt värre

Hmm... vad kan vara pinsamt?

Att man går på toa och kommer ut med kjolen instoppad i trosorna där bak?
Att man råkar fisa så alla hör?

Eller....


..... att busschauffören säger;
"Har du karl?" när man ska kliva av bussen...
-WA?
"Har du karl?"
-Näee...
"Ja, som du snarkar så förstår jag att du inte har nån karl!"


hmmm..... *no comments* säger jag bara


Atto & Tióne


foto: Hèléne Moubis

ShejriX flyttar

Jag och hundarna har fått ett eget bo!
Ett litet ställe som ligger en 4-5 mil från Östersund. Det är en bit till jobbet, men det får det vara värt, för läget är bra och det finns gott om bra körvägar för mig och hundarna. Vi har 7km till indalsälven och mycket tomt på gården, så det finns gott om plats för hundgårdar och rastgård. Det känns bra och vi ser fram emot inflytt! Vem vill hjälpa till???  :-)080604 Grattis!

Hip Hip HURRA! Den 4e juni och valparna fyller 1år.
En minut över tolv hann klockan bli innan inlägget blev klart. Matte jobbade sent så vi på kenneln firade en sen födelsedag med tuggisben. Snacka om att Vox Celesta's hundar blev avundsjuka.

Quadra - Tióne - Quattro - Visko - mamma Pya - Haldex - Exxa - Syncro - Matic

Ja-a!

Då är man på jobbet och jobbar :-)

Här är bra och det är kul. Tog bilen till jobbet och det är ju som alltid spännande att köra i en ny stad. Det är ju inte mycket köra när man åker buss direkt. Hittade mig en gratisplats efter guidning från en kollega. Vid sjötorget. Det är verkligen fint här i Östersund och jag känner att jag trivs. Hade jag varit helt själv utan hundar hade jag definitivt tagit mig en lägenhet någonstans mitt i stan.

Hundarna mår bra och vi letar hus för fullt. Har tittat på en del, men det är ju lite saker som måste klaffa. Eventuellt har jag ett på gång nu, men det återstår att se. Spännande är det iallafall.

Hoppas ni alla har det bra. Sommaren har kommit på riktigt till stan och det är många kollegor som går i kjol och linne =)

kramis på er

Info

Här har varit dåligt med uppdateringar på ett tag. Det har inte alls varit meningen, men fokus har legat på mitt jobb sista tiden. Lära sig mycket och intensivt om hur man söker fram information folk letar efter, telefonnummer till Sverige, eller Norge.... Tanzania eller Kina... det är mycket att lära sig, men utbildningen börjar gå mot sitt slut och jag längtar efter att få börja jobba 'på riktigt'. Bloggen ska jag försöka uppdatera lite bättre. Har ju varit på en del utställningar med hundarna....

...och ni har ju inte fått några bilder ännu.