Vaggeryd

Utställningen är den 25e april på Vaggeryds friluftsgård, så det är bara att dyka upp för den som vill titta. Jättekul är att alla fyrhjulsdriftare kommer dyka upp. Så då blir det en liten valpträff för Shejrix. Jätteroligt!!



Här hemma har jag bokat en tid för Pya att komma in till veterinären i Strömsund och göra en AD/HD röntgen. Det betyder att man kollar höfterna och armbågarna. Pya blev aldrig röntgad före den första kullen, då...

*host host*

Jaha.... nu var det bara tre kvar. Silve började hosta igår, så det är Niro, Tióne och Pya kvar nu då. Det är väl lika bra de börjar hosta med en gång då, så är det gjort. Nedrans hosta!!!

Sitter på jobbet och är trött i ögonen. Har rast såklart, men längtar hem ganska mycket idag. Ser fram emot torsdag, då jag har en ledig dag. Annars är det jobb hela veckan.

Planering inför vilka utställningar vi ska åka på har också börjat. Vagge...

Snö finns

Hemsidan

För den som har dålig koll....

   www.shejrix.com

Parkerade

SKIT också!

Idag när jag kom hem från jobbet och gick in i hundgården för att testa min nya spade på den hårdpackade snön, hördes det harklingar... näe, riktigt kraftiga hostningar från insidan på ena hundgården.

Hosta! Vi har åkt på kennelhostan för första gången någonsin. Det var Haldex som hostade och medan jag stod och 'högg' snö hörde jag att det även på andra sidan hostades, nämligen lilla Tiwa...

SHAM - draget

Hämta fler inlägg