Resultat dag 1

http://www.shejrix.com/lista.jpg

http://www.shejrix.com/lista1-jpg


Nöj er med det, så länge. Nu ska jag åka och käka buffé!!

Annika hälsar....

Lördagen startl...



Klicka här för att komma till listan

Dagen har varit lång. Jag fick min jacka i stan av Urban som mötte mig där. TACK FÖR DET, Urban!! Väl på plats skulle vi iväg till förarmötet och Annika for före mig, för jag matade hundarna...

Slutfinishen

Hundarna springer i rastgården och jag har fått i den nya fräscha halmen i deras boxar. Nu kommer de åka och sova gott på vägen ner till Hamra. Det mesta är packat, det är bara min väska och torrfodret kvar och hundarnas skålar som är kvar. Det blir en varm dusch innan jag sticker också, man vet aldrig hur det ser ut på plats. Det blir ju vårt första besök där i Hamra, så jag ser fram emot en spännande och rolig helg!

En halv, tack!

Jag kom hem skapligt sent från jobbet. Tog det lite lugnt och drack gott te och åt knäckebröd med messmör, sån som man skivar(vilket jag lärt mig på senare år). YUM! Jag har inte gjort lika mycket som jag tänkt, men men, det är Fia i ett nötskal. På något lustigt vis så jobbar jag allra bäst när det är kort om tid. Jag bara funkar så, och vad jag kan minnas så har jag nog alltid funkat så. Bäst under press!


Jag har pa...

Snart dags igen

Sista dagen på jobbet för helgen. Ikväll byter jag halm i hundsläpet och packar hundgrejorna i bilen. Hundarna får leka i rastgården under tiden. Sen blir det 'final touch' i huset. Att komma hem till ordning och reda är ju det bästa. Sen slänger man in alla grejor i huset vid hemkomst, så är det rörigt igen ;-)

Cykellampslyse

Jösses!

Jag är nyss inkommen från hundkörning. Jag är dötrött helt enkelt. Eftersom jag slutade efter fem idag, blev det körning i mörkret och naturligtvis har jag förlagt min crappiga pannlampa nånstans, så jag inte kunde hitta den. Vad göra? Jo, jag hittade en gammal cykellampa som jag satte i lite nyladdade batterier i, så tejpade jag fast den på hjälmen :-) Det funkade! Faktum är att den fasikens funkade b...

Hämta fler inlägg