MAXAD OTUR

Nämen va faaaaaen !!

Ibland blir jag bara så jäkla trött på den här jäkla otursfågeln som bara poppar upp.

Nu blir det ingen utställning för två av hundarna.
Dom får gå till veterinären istället. Niro och Fox. Slagskämpar för en dag. Usch vad träligt. Trodde jag haft min beskärda del av slagsmål redan. Dom rök ihop över maten. Och jag hade minsann problem med att få isär dom. Vad gör man när det knappt går? Ja-aa.. vad gör man när man är själv hemma och Håkan i Tyskland med jobbet? Ja-aa... jag försökte minsann få isär dom genom att ta varsin hund i näven och visst lyckades jag.... för några sekunder. VILKA AS! Det går ju inte att hålla dom. Niro är så jäkla stark så det är sjukt. Stor och stark och med ett psyke som jag vet inte vad. Han är stark och det inte bara fysiskt.

Nu ville ingen ge sig.
Dumma Niro. Han SKA ju ge sig, men inte.... Det slutade med att jag fick ta den jag orkade i nacken, med BÅDA händerna. Hålla i för allt jag var värd och ---- sparka ---- mot den andra hunden. Det var Niro jag sparkade mot. Inte för att jag behövde sparka honom skithårt, men jag var tvungen att hålla honom borta. Det gick ju inte att flytta på Fox. Näe, fy fan... rent ut sagt.

Alla ni som haft slagsmål, ni vet nog hur det är.
Ibland tror man att hundarna ska ha ihjäl varandra innan de slutar. Man blir rädd för att de ska få men för livet. Kanske fysiska, nåt bett i benet kanske som inte går att laga. Nu fick Niro en fysisk skada för livet. I morgon ska vi in till veterinären och ta bort en tand som slogs av, men böjdes uppåt och den sitter kvar i tandköttet :-(  Typiskt. Så lagom till utställningen.

Så då var det bara Tiwas kvar. Och hon ska få bada.
1 Unnarydaren skriven

Man får gratta till fullsatt gästhem dårå(såg i tidigare inlägg)hoppas det går kanon för er där 2 krökar bortom e4,an :-)

Aldrig skoj med dogfights,själv har ja ständiga kymmer numera med pilska kissar som bjuder upp till catfights...

Ha det bäst...

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: