Borta: mandelstygn!

Nu har Haldex äntligen varit på sitt återbesök till veterinären. Han är ordinerad vila i 10 dagar. Det har gått så lång tid nu att han hunnit vila i halsen och veterinären kunde se att det fanns lite kvar av halsmandlarna. De bitarna var tvungen att tas bort, för annars finns det chans att det kan växa tillbaka igen. Så Haldex fick sövdes ner och resterna togs bort. Veterinär Maria tyckte att han var i väldigt fin kondition och hade bra hull. Han hade också väldigt fina trampdynor tyckte hon, då hon tidigare på dagen haft en annan draghund inne som tassarna varit helt förstörda på. Det kändes som ett fint betyd, tyckte jag. Haldex behövde ingen medicinering, vilket känns bra, så det är enbart vila som gäller. Han fick vara inne igår natt med oss och nu har han flyttat ut igen i hundgård.

Saria har löpt klart och flyttat tillbaka till Loddie och Trickster. Niro och Nato får prova kojorna och de verkar vara väldigt nöjda med att slippa stå nere i valpgården. Snart är Tióne och Ithil klara med sitt löp också och då går allt tillbaka till det normala och alla vovvar kan vara på sina vanliga ställen. Matte och husse längtar....

Ithil bor med Elora nu och hon verkar mer framåt när hon bor med henne än när hon bor med brorsan Uno. Så vi får se om vi kanske kan ha det så och stoppa in Haldex där sen när löpet är klart. Men å andra sidan vill nog gärna Tióne bo med sin dotter, men just nu bor hon med mamma Pya.

Attor har levt lyxliv under måndagen då han var hos en kollega hos mig under tiden jag jobbade. Tänk att man har så snälla kollegor. Det var tydligen lättare att få hundvakt till honom än att bli av med passet under dagen. Attor har också tagit bort sina stygn och i morgon har han ätit en annan typ av antibiotika än den han fick först, då provsvaren talade om att han fått e-coli bakterier. Och han är pigg och glad och säkerligen nöjd med att ha fått bort de där stygnen på magen.

Någon hundträning står inte på schemat just nu då det är isgata häruppe. Vi hoppas på att det släpper till helgen åtminstone så det blir någon träning den här veckan. Vi väntar också på ett paket från vår snälla vän Mari(som har Tella, Atto och Matic) som innehåller ett par flaskor laxolja och lite hundsockar. De beställde hundsockar från ett ställe i USA förra året som de inte haft användning för i år ännu, så vi har fått några stycken som vi ska prova och är de bra ska vi lägga en beställning. Det är alltid bra att få tillfälle att testa produkterna först innan man beställer, så jag hoppas de ska vara bra, då priset på dom är bra.

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: