Onsdagsledigt

Det är härligt att få vara hemma en vacker dag när solen lyser och jag får njuta lite av vovvarna i dagsljuset. Idag passade jag på att ta med kameran och fota lite grann. Jag har också skottat en del där det behövdes. Hundarna har fått vila sen helgen och i morgon tar vi fram släden och kör en sväng. Jag antar att det lär bli tunga spår, som vanligt, då jag inte har en aning om det är någon som kört med skoter på spåren. Det har varit dåligt med det, både förra vintern, och den här. Första året jag bodde här så var det några som t om åkte och sladdade jättefina spår, så den vintern var kanon. Nu är det bara att plöja sig fram med hjälp av hundarna istället. Vi får se om vi skaffar en egen skoter till nästa vinter kanske, då investerar vi alldeles säkert i en sladd också, så får man möjlighet till lite varierad träning med hundarna. 



Tricky, min lilla speciella valp. Han är som en svans efter mig när jag är i rastgården och vill gärna klättra på mig och tycker väl mest att jag bara ska ägna mig åt honom. Sista dagarna har han verkligen visat hur intensiv han är. När jag stoppar ner skålarna i hinken blir han jättefrustrerad och gör en massa konstiga ljud och ser till att han på något vis får ur de där skålarna så han kan slicka på dom. 


Saria - snyggingen från väst!





Trickster. 


Tirith. Vår duktiga tjej. Hon var en stark pelare i spannet i helgen och visade verkligen hur duktig hon är. Ett ord som passar in på Tirith är pålitlig. Det ska bli roligt att se fortsättningen på säsongen för Tirith.


Och en lite rolig bild på Dimrill och Saria. Oj så kul han har när han hittar nånting att ha i munnen när han rusar runt för fullt i rastgården med alla andra efter sig... Det märks att han trivs här.

1 Anneli skriven

Trixter ser så cool ut med sitt ljusa öga och höjda "ögonbryn"! Lite överlägset ville-du-nåt...? Härliga bilder på era "vargar"! Underbart med djur i rätt miljö! :) :) :)

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: