Min backe

Jag meckade med släden idag och satte på det dubbla ankarfästet. Åh, jag trodde jag skulle bli galen. Borrmaskinen bara laddade ur hela tiden och det tog jättelång tid och jag trodde jag aldrig skulle komma ut med hundarna för dagen. Och jättefint väder var det. Till slut lånade jag en borrmaskin av hyresvärden och då blev det ju klart omedelbums. Men nog var det lite meckigt att få dit den allt. Men det blev mycket bra när det blev klart och jag blev jättenöjd. Känns bra att nu har två ankare med sig på släden. Se på bilden vilket lyft det blev för släden. Passade ju riktigt bra med en vit också, när man är polkagris-färgad :-)




Så här ser den ut, min backe! Ni ska ju inte tro att det är så lätt att styra med bara en hand på styret. I led går Haldex och Pya. Tióne har pointpositionen och Loddie går bak med Niro. Haldex var elak mot Pya i starten idag, så jag tog faktiskt tag i honom och bet honom i nosen. Då lugnade han ner sig. Som tack för det fick jag en massa päls i munnen, nåja, inte en massa, men nåt strå som fastnade mellan tänderna, såklart. Så fick jag stå och försöka peta bort det hela turen med hundarna. Pyan gjorde ett väldigt bra jobb idag. Efter att vi kört backen drog vi motsatt håll mot hem och fortsatte mot nya rutter som vi inte kört på sen hösten vi flyttade hit.

Taggad Pya gjorde allting rätt och när jag säger 'VÄ' inför en sväng, kan jag se hur hennes öra rycker till. Strax innan jag säger 'Vänster' börjar hon redan på svängen. Det är kul när hon visar hur duktig hon är. Det känns nästan som att hon jobbar på att ta tillbaka sin rättmätiga plats. Det hade varit hur kul som helst att tävla med Pyan och Tióne i led på tävling, men chicken som jag är vågar jag inte starta ut med Haldex och Niro. Det skulle säkert gå, men då behöver jag typ 3 handlers. En för ledarparet och en vardera på Haldex och Niro som håller i bägge två ända fram till starten. Tror båda två är för heta för att stå bredvid varandra.

Ta en titt på backen nu, vetja...

1 Marlene skriven

Wow vilket fint spår du har :)

2 Jennie och Exxa skriven

Heja Team ShejriX! :)

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: