Åh! Inte IGEN!

Usch å TVI VALE vad jag är trött på hundar som slåss!
FAAAAAAN, rent ut sagt!

Tiwas löper. Silve är kung i hundgården. Alla fattar, utom Niro. Nu har Silve hål i hakan och kommer få ett ärr på ovansidan på nosen, allt tack vare att Niro inte fattar. Niro slogs innan Skara med Fox, så Fox blev skadad i benet. Han är inte bra än. Tilläggas ska att jag tyckte det var bäst att Fox fick flytta tillbaka till sin förra ägare, för han och Niro drog verkligen inte jämt.

Niro är en riktig tuffing
och hans temperament är väl inte riktigt till min belåtenhet, det ska medges. Nu har han stått med Silve under löp och det har funkat bra. Det var sekunder från att jag skulle hämta båda hundarna för att sätta in dem i spannet. Då hörde jag att de slogs. Jag sprang dit så fort jag kunde och försökte få dem ifrån varandra, men de vägrade ju släppa. Framför mig så jag splittade öron, halva öron, hål i benen o s v .  

Nu blev det väl inte så allvarligt. Silve fick bara de små hålen. Nu var det Niros tur att få hål i benet. In och plåstra om. Så nu ska jag ta mig en allvarlig funderare på om inte Niro också bör kastreras. För så här vill jag inte ha det!
1 Jennie skriven

Näe!! Dumma vovvar som slåss!! Och "lille" Silve som är så söt, förstår inte Niro att Silve inte är intresserad av en plastikoperation utförd av doktor Niro?!
Hoppas de andra hundarna och valparna mår bra, ska bli jättekul att få träffa dem i Arboga! =) Kram!

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: