Grattis!



Klicka på bilden!


Jag är glad att få gratulera Shejrix första valpkull, på deras 2-årsdag! 
Första kullen har satt ribban högt för de efterföljande syskona, som i måndags fyllde 2 veckor. Bl a har Haldex, Tióne, Quadra och Matic fått bra placeringar på SPHK- utställningar. Flera av valparna från första kullen går i led. Tióne och Haldex har fått flera 1a priser i polarhundprov 3 vintern som var.

Quadra har flyttat tillbaka till kenneln och kommer att stanna. Här har hon gjort bra ifrån sig i dragsammanhang och även debuterat i dragtävling, tillsammans med Iréne och Kenneth. Utställd 4ggr varav hon stått i bästa tik 3 av dom gångerna.

Matic och Atto har varit på vintersemester och Matic har även gjort sin första tävling på Fäboddraget tillsammans med matte Mari. Matic har fått CK på utställning och även blivit placerad i bästa tik. Atto är utställd med Hp och placeringar i kk.

Syncro, den enda hanen förutom Haldex, debuterade i tävlingssammanhang på Kosta Off Snow i höstas och sprang en vända tillsammans med husse Johan. Utställd med Hp.

Visko har fått större familj i form av både kompisen Lup och av Tiwas som flyttade dit tidigare i vår, vilket visade sig perfekt då Visko helt plötsligt klarar att vara 'riktig' draghund och går i led, tillsammans med Tiwas.

Exxa, som jag sålde lite motvilligt har tränats i både drag och lydnad. Men framförallt i agility, där hon visat sig vara en stjärna och de hamnade på inte mindre än 7e plats i nybörjarcupen som precis avslutats, så GRATTIS till er!!


Det är verkligen roligt att följa er och 'mina' valpars händelser i livet och jag tackar för alla bilder, mms, sms och blogginlägg och allt som gör att jag kan följa med, så här på håll! Det är verkligen uppskattat ska ni veta!!
1 Mari skriven

Från Atto och Matic kommer många hundkramar tillbaka! Alla två-års "valparna" är riktiga små pärlor.

3 Fam. Erman skriven

Regniga sommargrattisar till alla fyrhjulingarna härifrån B-torp också. Vad är det för en plutt på bilden?

2 Annika... skriven

GRATTIS både till valparna '07 + '09, deras mor och uppfödar-Fia!!



Spännande fortsättning följer, det vet vi säkert!

Lycka till allihop, även ni hussar och mattar!

4 Jennie & Exxa skriven

Tack tack! Du får ju nämna att det var 43 hundar med också, annars låter ju 7:a inte alls lika bra! :)

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: