SM Brons


En bild på oss från första dagen, då färgmatchningen stämmer :-)

Inte illa pinkat måste jag säga. Även om jag känner att jag nog tappade silverplatsen idag pga vissa omständigheter, så känns det helt okej med att ha klarat bronspengen!!

Målet jag satte upp efter Lillholmsjö, att klara pallplats, kan jag alltså numera se som avklarad. Sitter just nu och ska invänta att prisutdelningen kommer igång, men det lär ta ett tag, så det är bara att vänta alltså....

Det var lite stressigt i starten idag. Jag kunde inte hitta Sture och Runa och då raggade jag upp Adam, som var snäll att ställa upp. Men väl vid min bil så kom Runa och Sture, och Runas kommentar vid mitt lättade "Jamen där är ni juh" var "Men trodde du inte att vi skulle komma?" och så sa hon att hon hade jättekoll på min starttid och allt!

TACK SÅ HEMSKT MYCKET Runa och Sture för er fantastiska hjälp. Utan er hade det känts mer jobbigt och ni vet att ni delar den här bronspengen med mig!!! Jag är glad för att ha Niro från er, som är en fantastisk hund och han är verkligen en mycket stark motor i mitt lovande spann. Så tack igen!!


Idag kändes det som att vi skulle köra riktigt jäkla bra. Hundarna hade ätit jättebra igår och drack bra i morse, även om jag fick fuska lite med Pya och Tióne, som båda två var lite ovilliga på att dricka. När vi väl var nere vid start och jag gick på dass, märkte jag att något helt väsentligt saknades på mig, nämligen mitt bälte. Skit i det, sa Runa, men jag kände att det fixar jag inte mentalt, så jag KUTADE upp till bilen och hämtade det. När jag var på väg ner igen skrek Runa febrilt på mig att springa ner och ställa mig. Då hade de redan satt in alla hundar i spannet och jag hoppade på och vi ställde oss i starten bakom Frost Hansen.

Min visualisering igår besannades. Jag såg framför mig hur vi gick ikapp och körde om honom, och det tog inte alltför lång tid innan vi såg honom. Precis innan första checkpoint, där dom tar mellantiden, var vi ikapp och jag gick om honom i den värsta uppförsbacken som var på den banan. Det gick bra vid omkörningen och hundarna tuggade på. Sen hade vi honom i hälarna hela tiden. Jag såg också framför mig hur vi körde upp oss så mycket att vi skulle hålla en silverplats, men tyvärr blev det lite strul under vägen då jag kört om och strax innan sista kurvan innan 800m krävde han att jag skulle stanna. Så jag gjorde det. Och väntade..... sen körde jag. Så var vi ikapp igen. Men eftersom vi passerat skylten, ville han inte släppa om mig och Haldex och Tióne gick ut i lös snön för att försöka gå om, men han släppte oss inte...
Pya trampade över Niros neckline och jag valde helt enkelt att ligga kvar bakom, ända in i mål. Jättetråkigt, för jag förlorade mycket tid... MEN...

...jag är JÄTTENÖJD!!!


Mina hundar gick grymt bra idag, och hade det kanske varit 2min mellan starterna, hade jag sluppit strulet som blev vid omkörningarna mellan oss två. Vi hade snabbast mellantid och jag kände själv hur jäkla bra vi gick och en sak är säker...

...det här med visualiseringen... det tänker jag INTE släppa!!!

Tack alla som har hejat på oss!!! Ert stöd betyder mer än ni tror!!!

1 Marlene skriven

Ett jättestort GRATTIS till era framgångar! Ni är ju kanonduktiga :D

Det blir trevligt att träffas igen nästa helg!



3 Malin, Queen of Kluk skriven

Stort grattis från mig & Urban!! Du är jätteduktig Fia! Och hundarna med förstås!!! Vi är mycket imponerade.

5 Carl o kiddserna skriven

Grattis!!!! Vad duktig du är. Vi är såå glada för dig. Ta hand om dig. Kram

7 Karin skriven

Grattis grattis grattis!! Det är ju helt fantastiskt bra gjort!

Jätteroligt efter allt slit du har lagt ner!

Vi måste höras snart!

Kram kram

9 Martina skriven

Grattis! Gud vad kul.

kram

2 Jennie, Micke & Exxa skriven

GRATTIS till vår favorituppfödare!! :D kram

4 Sofia/Stalos skriven

Stort Grattis! Synd med strulet, men med ett SM-brons får man vara nöjd ändå! skönt att vattning och matning fungerar nu!

6 Anneli skriven

GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Läser bloggen med tårar i ögonen och ståpäls på armarna... vet ju hur mkt tid du lägger på hundarna och att se hur ni lyckas gör mitt hjärta så glatt! Vi hörs snart.

KRAM!

8 malin skriven

GRATTIS!!! Vilka turdojjor och fin matchande dress... Med matchning i helgen så blir det en högre placering ;-P

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: