Besvikelsens dag på Apoteket

Åh, jag blir så himla besviken. Så länge jag kan minnas har jag använt det. Det var min syster som började och när jag väl blivit introducerad var jag fast. Sen jag var tonåring har jag haft samma cerat för läpparna; NUEVA!

Köps på Apoteket och kommer i en vit/grå förpackning som alla år sett precis likadan ut. Samma text. Själva 'handtaget' är räfflat och riktigt trevligt att 'leka med' när man sitter å pillar med förpackningen. Nuevat är alltid i fickan, alltid på nattduksbordet, vid datorn, i köket, på vardagsrumsbordet - ja, överallt. Det är inte bara ett Nueva åt gången, utan 4-5 stycken iaf. Lätta att hitta, för man vet vad man ska titta efter.

Idag var jag på Apoteket. Jag köpte Mucoangin för jag har ont i halsen. Jag har upptäckt Mucoangin och de funkar verkligen bra. Då skulle jag passa på att köpa Nueva också. De brukar ligga vid kassan. Jag tittade i de 4-5 olika behållarna de har med olika cerat i och jag kunde baske mig inte hitta dom. VA FASIKENS! Jag blev riktigt rädd att de skulle ha slutat tillverka dom nu, eller att apoteket slutat köpa in dom. Ibland är det så, speciellt med godis som kommer 'in limited addition'. Man upptäcker nåt man gillar skarpt, sen kommer det aldrig mer(speciellt om det inte gav den responsen de trodde) eller väldigt sällan.


Och nu kunde jag inte hitta mitt Nueva!!!

Jag tittade en gång till för att vara på den säkra sidan. Då hittade jag dom.

I helt fel förpackning. Och HELT FEL FÄRGER! 

Jag blev verkligen jättebesviken och lite ledsen nästan. Jag har hela mitt liv varit med Nueva, och den har följt mig i fickor, väskor och jackor och den har alltid sett bra ut. Nu har den bantat och blivit lite längre och har inte något räfflat 'handtag' längre. Den är inte längre grå och vit, nu har den istället Finlands färger, BLÅ och vit.

Jag känner mig lurad och vill INTE ha den nya förpackningen. Jag vill ha den gamla som följt mig hela livet. Visst kan det vara snyggt med makeover, men varför ändra ett koncept som funkat så bra i så många år. Hade jag inte älskat innehållet hade jag ratat Nueva från och med nu. Men för mig är det insidan som är vacker, inte utsidan.

image171
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: