2 x Stjärnfall


En bild jag gillar väldigt mycket. Det är Tióne som ger fullt ös och som för att checka av att de andra är med, kollar hon lite bakåt. Tog den här bilden den 10e december och den dagen hade vi verkligen roligt tillsammans. I hundgården och sen ute på släden.


En härlig bild på Haldex där han precis råkar snörpa lite på munnen. Han är en mycket duktig slädhund och jag ser verkligen fram emot att få se honom utvecklas med tiden.



Ikväll efter jobbet, tog jag och hundarna en tur med räsersläden. Det var bara att skruva dit skidorna och köra. VILKEN SKILLNAD det är att köra den mot 'gamla-trä-häck-släden'. Det gick superlätt och jag körde två 3-spann. Silve, han valde att stå över han. Nåväl, då får han väl det. Med månens sken kunde jag släcka pannlampan efter att vi kommit ut ur skogen och första gänget jobbade fint och energiskt. De är duktiga!

När jag körde andra gänget och var på väg hem igen, då föll en stjärna! Jag skyndade mig att önska mig något och vid insikten om att jag verkligen sett ett stjärnfall kom ett leende smygande... Jag trodde inte själv, att det någon minut  senare, skulle falla en till stjärna, men så blev det, och jag missade inte den heller, och då tänkte jag att det var väl lika bra att önska något igen. Mitt leende kunde inte suddas ut. Finns det något bättre än vacker natur, vit snö som gör allt ljust och en måne som lyser upp över hundarna som arbetar framför släden som låter lite knarrigt när den går över snön... och på det stjärnfall x 2? Helt otroligt" Ett fantastiskt avslut på en lördag kväll....


1 Viskos och Milous huße och matte skriven

Mycket bättre kan det väl knappast bli? Superfina bilder på hundarna! Börjat lära dig den nya kameran? :)



.dmvm

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: