På äventyr



Meleia har fått börja gå ut lös nu. Efter att ha fått gå på lina sen vi flyttade hit har jag vågat börja släppa henne. Första dagen hon var ute gick hon genast ner till grannen där det finns tre katter. Ena katten trängde in henne i ett hörn och hon var rätt så skraj, ögonen var stora som tefat. Sen jagade deras labrador upp henne i ett träd, så där satt hon ett tag. Jag fick fika hos hyresvärdens mamma  :-)

Sen skulle jag fara hem och Meleia var inte hemma. Då tog jag fyrhjulingen och åkte ner igen och ropade på henne. Som ett jehu kom hon farandes ut ur skogen och jag åkte före hem och hon galopperade efter mig. Hon är för rolig.


Igår var hon ute hela dagen och när jag åkte till jobbet kom hon inte när jag ropade, så då fick hon vara ute tills jag kom hem. Jag såg en mus som hon jagade vid trappen direkt när jag släppte ut henne, så jag misstänkte att hon kanske ville vara ute och jaga. När jag väl kom hem och klockan var närmare ett på natten ropade jag på henne. Tyckte jag hörde ett ynkligt pip, som lät som att det kom under huset. Yep minsann, hon hade lyckats ta sig in i nåt hål och kom inte ut igen. Jag hittade en ventil vid husgrunden som jag slog sönder med min hammare. Hon lyckades ta sig ut genom hålet och ni må tro att hon var tjock. Hon har väl ätit upp alla små möss som fanns därunder. Duktig misse!!
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: