Valpsocialisering

Med semestern igång så finns det extra tid över. Den ägnar jag och Johan tillsammans med hundarna. Så idag stod hundkörning och valpsocialisering på schemat. Och så har vi bakat också. En tårtbotten och lite drömmar, som vi håller tummarna ska smaka bra när de kallnat ordentligt. Eftersom att Johan fyllde år när han var i Norge bestämde vi oss för att fira lite så här i efterhand. I morgon blir det tårtkalas :-) 


Här är den norska tjejen. Hon är så himlans trevlig och lätt att ha att göra med. Det är ett nöje att ha henne inomhus, hon älskar att kela och gosa. Saria är rätt så lik pappa Vytok till utseendet, tycker jag.


Här är Shejrix Riddick. Han kallas numera för Iddick, som skall bli hans tilltalsnamn hemma hos Mia och David. Han har gått från att ha varit en blyg liten herre till inte så blyg. En jättefin kille som tar det lugnt inne, ända tills man håller i nånting ätbart i handen. Då förvandlas han till en hoppjerka som inte vet hur högt han ska kunna hoppa för att få tag i maten. En härlig herre som säkerligen kommer att charma familjen Erman till tusen.

1 Mari skriven

Vilka sötnosar!

2 Fam. Erman skriven

Vilka pluttar!

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: