Lek & Bus

Lek och bus i rasthagen är en av hundarnas favoriter. Idag fick de rusa runt, och rusa runt, det gjorde dom. Dom jagar varandra som galna och är överförtjusta över att få bita och dra i varandra. De flesta är duktiga på att komma när man ropar, det är väl Nato och Tirith som tycker att de borde få göra lite som dom själva vill, så ibland kommer dom när man kallar på dom och ibland inte. Äh, det är inte hela världen… Snart nog har de blivit vuxna och då kommer de att lugna ner sig lite. Men som det är nu får unghundarna vara ungdomar, precis som det skall vara.  

Päls finns det fortfarande gott om, speciellt på Tirith som ännu inte släppt all sin päls, bara en del. Nato, han har fällt det mesta, men ser rätt lustig ut, för han har fortfarande tjock päls kvar på bakdelen av kroppen, men inte fram. Borsten är framme och används flitigt. Blir det bara lite varmare ska även alla hundar få ett bad. Jag skall se om det går att fixa så man kan dra en slang genom badrumsfönstret, då kan man bada dom utomhus, så det slipper att klogga igen i badrumsavloppet. Det finns ju som sagt en hel del päls på dom ännu, som säkerligen släpper när de får bada.


I full fart. Haldex först, tätt följd av Tirith och Nato.


Jag blir påmind om när Haldex var runt året då han fick en 'delfin' som mask i ansiktet. Nu är det Tiriths tur att få lite kajal målad i ansiktet. När man är på väg från ungdom till vuxen får man ju faktiskt sminka sig.


Tirith passar på att få lite mys med Johan.

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: