Utfly(k)t

Jag sitter på jobbet och fick ett MMS av Johan. Idag fick Loddie och valparna flytta ut i nya valpgården. Och man kan nog säga att hon såg rätt så nöjd ut över att äntligen ha fått hamna därute. Igår var hon och valparna in med Johan till Ejra och tog bort stygnen på magen, så nu vågar vi låta henne vara ute. Hon har ju skött sig hyfsat väl inomhus, om man nu bortser från hennes knasiga nattrutiner som har bestått i att komma upp i vårat sovrum och ställa sig och SKRIKA, förmodligen för att vi skulle vakna och gå ut med henne. Det roliga i det hela är att hon inte velat göra någonting ute, säkert 75% av alla gånger hon varit ut, utan hon har mera velat att vi skulle umgås med henne, istället. Lustig hund. I ärlighetens namn är inte Loddie någon inomhushund, utan riktig hundgårdshund. Hon trivs bäst ute, helt enkelt.

Trickster har även han öppnat ögonen nu och nu är det bara lille Riddick kvar. Det skymtar blått i ögonen på både Pilen och Trickster, så det ska bli kul att se om det fortsätter att vara blått. I Trickster högra öga där det är vit päls runt, ser det ut som att han blir brunögd, medans det andra har blåskiftningar. Det är svårt att säga såklart när de är så små, men snart nog ser man om jag hade rätt eller fel. Pilen ser ut att ha blåa skiftningar i båda ögonen.

Hoppas de små trivs därute i friska luften nu, för de får nog stanna där, så husse och matte får sova ut nån gång. Glada blir nog Silve och Nova, för de är välkomna in i huset igen :-) Mindre glada blir nog katterna över att Nova kommer in igen, hon har nämligen lite mycket intresse för dom ibland. Jag längtar efter att få sova ut ordentligt och i morgon kommer bli en underbar morgon... yeeehaaaa!!!

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: