Glädje & Sorg




Idag är både glädjens och sorgens dag. Min gamla gubbe fyller 10 år och firade med att motvilligt ställa upp på bild med hjälp av Johan som fotade. Efteråt fick Silve välja vad för smaskens han ville ha som födelsedagspresent; Grisfot eller märgben. Jag satte honom ner mitt i rastgården och lade de två sakerna framför honom och när han fick ta ett satsade han stenhårt på grisfoten, för att ögonblicket efteråt ångra sig och ta märgbenet istället. Smaskens!! Stort grattis till Silve och syskonen Pinéa, Cémbra och Strobbe!

Den här dagen har varit tung i hjärtat på matte då jag fick ett sms på eftermiddagen av min kompis Tessan, som tog hand om Tellus åt mig. I midsommar blev han sjuk och tyvärr visade det sig att njurarna på honom inte var bra och han har varit mycket på Strömsholm där de försökt hjälpa honom. Tessan talade om att han inte klarar det och med en stor klump i hjärtat inser jag att jag aldrig mer kommer att få träffa min Tellus igen... Min allra käraste whippet... Tack till Tessan och Jimmy som tagit hand om honom de sista åren! Bättre hem än hos er kunde han inte ha fått! Idag går mina tankar till er!!! Stor kram till er båda!


Tellus när jag hade honom. Han älskade den röda bollen.

1 Fam. Erman skriven

Bjälkatorparna känner med dig, på bägge sätten. Härligt med bilder och minnen av två lyckliga hundar!

3 malin sundin skriven

tänker på dig... :´(

5 Anneli skriven

KRAM!

7 Emma skriven

Hejsan!

Hittade hit igen efter mycket letande...

Vi har sålt vår gård och flyttat.. Jag har byt ras, och har nu Whippet.. Sörjer med dig!

Men lycka till med de nya liven som kommer fram över hos dig.



Kramar!!

2 Ylwa skriven

Stort grattis till Silve på 10-årsdagen!

Vill du se den lilla, lilla Silve för snart 10 år sedan finns bilder på bloggen på honom och de andra "Pinusarna". Födelsedagsbilden på Silve blev bättre än den på motvilliga Cémbra, dessutom distraherad av två mycket ostyriga barnabarn.



Mycket tråkigt att höra om Tellus :(

4 Mari skriven

Stort grattis till Silve! Han är en så fin hund och bilden är jättebra.

Tråkigt med Tellus. Tuff nyhet att få. Men den fina bilden på en glad, springande hund med röd boll i munnen är ett underbart minne att ha kvar.

6 Annika på IGAIS skriven

KRAM till både Fia och Tessan!

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: