En kall dag


Söta Tirith spanar från bordet i rastgården


Igår var det jobbdag, men slutade som en dag i Fjällandet. Jag skyndade på morgonen att köra hundarna i 30- grader och det gick bra. Duschade och gjorde mig klar för jobb, men min bil som troget startat alla gånger, ville ta semester, så det slutade med att jag inte kom till jobbet. Det är nog dags att fundera på att installera motorvärmare. Egentligen vill jag inte kosta på något mer på den här bilen, för jag vill byta till en nyare. Men men, vi får se vad som händer. Det blev lekdag för hundarna i rastgården och OJ vad roligt vi hade.

Jag har lagt upp ett helt album från dagen på Picasa, så kika in där vetja. Nato han försökte göra husky-snurra på min mage när jag lagt mig ner på marken. Niro kastade sig över mig för att gosa så mycket han bara kunde, så Nato fick till slut göra huskysnurra på ett annat ställe. Tióne har börjat löpa. Lagom till Nordic Open *suck* Hon är väl lagom till höglöp då också, så typiskt. Vi får se hur jag gör på själva tävlingen. Det beror helt på hur 'billigt' hon beter sig. I värsta fall får jag lov att skippa henne och sätta in Loddie bredvid Niro och köra Pya o Haldex i led. Nåväl, vi får väl se. Jag kommer iaf att dela rum med min vän Malin, så det skall bli väldigt kul. Bäst att jag tar med en film till laptopen ifall vi får tråkigt :-)


På vägen hem från Hamar fick Malin lov att ta in Nando så jag fick träffa honom. Han är väldigt fin med ett vackert uttrycksfullt ansikte. Han påminner otroligt mycket om sin halvbror, Haldex. Både i sätt och utseende. Nando kände igen mig och blev väldigt glad i att se mig, det kändes jätteroligt. Han var sååå gosig. Nando har fått raketfart på sin karriär som draghund och är med och kör turister lite kortare rundor i Orsa Grönklitt.

Shejrix Nanduhirion - väldigt tjusig kille

1 Mari skriven

Vilka fina bilder. Likheten mellan Dacke och Nato är slående.... man kan nästan tro att de är släkt! Ska bli roligt att träffa honom igen snart. Ha det gott i kylan!

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: