Turistdagar

Först vill jag börja med att tacka för alla gratulationer vi fått! Det värmer, ska ni veta!!


Här på Näset går dagarna fortare än vad jag är van vid. De flyger iväg och jag märker mig själv sitta och gäspa ikapp med bönderna. Nu går ju inte jag upp lika tidigt som dom, för jag har semester, men all aktivitet som händer gör att jag blir trött ändå. När jag lägger huvudet på kudden somnar jag skapligt snabbt vill jag lova.


Skacke och Tia i led på en turisttur.

Igår provade jag att köra turister för första gången. Och jag fick köra ett tungt lass, kanske lite för tungt. Men med tio hundar tog vi oss runt och jag hade Pya o Tióne i led första varvet och sen alla mina utom Nato som inte fick gå något alls, för han är lite blyg, så han ska få prova lite i morgon, för nu har han varit med lite mer. Så blandat lite med Malins hundar tog vi oss runt. Jag som är vanan trogen att köra på riktigt snabbt kände väl inte direkt att det här var min grej. Och det var alldeles för tungt för min rygg MEN nu har jag provat iaf och jag kan väl göra det, men jag vill inte göra det för ofta.

Niro fick väldigt gott betyg av Malin och alla hundarna gick för henne sen, så det kändes kul.


I morgon startar VM:et i Tyskland, där vi skulle varit med egentligen. Nu får jag hålla tummarna för mina konkurrenter och vänner. Jag ska följa resultaten med spänning. Och hoppas på många svenska medaljer!!!


Lisbeth Brax Olofsson(silver)- jag(guld) - Adam Kolota(brons)

Lisbeth är nere på VM och vi hoppas du kör så det ryker!!!

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: