Mkt jobb å lite stålar

Jag sitter på jobbet och jobbar min andra lördag i rad. Jag längtar efter lite längre ledighet än bara en dag i rad. I rad... det blir ju inte ens det, det blir ju bara en dag. Det är lite jobbigt, men nästa helg är jag ledig hela helgen. Det skall bli underbart!

Vi hinner inte med så mycket under veckorna annat än att träna,pussas och leka i rastgården. Det är uppskattat när jag har arbetstider som börjar på eftermiddagen, för då kan jag träna hundarna i dagsljus och det är väldigt trevligt, med tanke på att min fyrhjuling har bestämt sig för att slopa allt vad belysning heter. Den fungerar som vanligt, men det finns inte några lysen, varken i lamporna eller på displayen. Så något skumt är det. Oljebyte och service måste det bli, eftersom jag inte servat den sen jag köpte den förra året.

Till råga på det, var jag ju iväg med bilen på besiktningen och då gick inte handbromsen igenom, men det var också det enda, tack och lov. Tyvärr är det inte det enda som slutat fungera, utan även fläkten har gett upp och nu åker jag med en filt över benen för att helt enkelt inte frysa ihjäl. Jag hoppas på lite is på rutan t om den 25e, då jag fått tid på verkstad i Krokom, där jag lämnade in bilen förra gången. Då ska även bakluckefjädrarna fixas och glapp i högerframljuslykta och tråkigt nog måste även kamremmen bytas, då den inte blivit bytt.

In på besiktning ska även mitt hundsläp. Och det räcker absolut inte med att fyrhjulingen måste servas och bilen, utan elen på släpet är pajko, så den kommer med in till Krokom den 25e.

Jag antar på fullaste allvar att jag får äta knäckebröd och vatten, de närmsta månaderna, om jag nu ska försöka ta mig ner till Oberwiesenthal för att tävla på VM.  Är det någon som vill vara sponsor, så kommer jag inte att tacka nej :-)

Förutom allt det här, mår jag och hundarna bra och vi längtar efter snön så vi får börja träna med släden.

1 Jennie och Exxa skriven

Ey! När kommer "Exxa är bäst-inlägget" egentligen??

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: