Muntligt klartecken

Jag och tjejorna åkte iväg efter jobbet och de var bara huuur glada som helst att få komma in i den kombinerade veterinärstation/hundsalongen och väl där kunde man ju passa på att hälsa på en massa folk genom att hoppa på dom... tyckte Loddie åtminstone. Det gjorde visst ingenting, för de tyckte hon var så fin och gullig när hon gjorde så :-)


Hos veterinären i Strömsund fick Pya och Quadra sedering så de skulle vara lugna och fina vid röntgen. Loddie, ja-aa, ni ser väl själv.. hon däckade nästan omedelbart, medan mamma Pya höll ut betydligt längre.


Loddie andades tungt med näsan mot golvet... Flåååås.... flååååås... *haha*


Kolla in LoddieRod alltså... Goa pluttan...


Pya vägrar fortfarande somna, men här är det inte många sekundrar kvar innan hon faktiskt däckar hon också...


Här ligger Quaddie i vaggan på röntgenbordet. Veterinären kollar att bilden vi tog blev okej.


Här är Pya. Hon var hyfsat vaken ibland och kikade emellanåt. Veterinär Anna och veterinärassistent Pernilla var de som sträckte ut benen på hundarna och höll i. Den som tryckte på knappen för att bilden skulle tas, det var jag.


Lite sega efteråt. Duktiga vovvar och veterinärens muntliga utlåtande över Pya var att det såg bra ut, på både höfter och armbågar. Det avlästa svaret väntar vi ska dimpa ner i postlådan om nån vecka eller så. Quaddies resultat kommer att komma hem till matte Martina på Öland. Så jag väntar mig ett samtal från henne när hon fått det.
1 Marlene skriven

En grogg för mycket för Loddi?

3 Martina skriven

Lilla fulla gumma, vad söt man kan vara fast man e

så trött.

Hoppas allt e bra nu.....

2 Jennie & Exxa skriven

Jösses, man ser verkligen likheten mellan Exxa och Quaddie...

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: