Dundra in

Nu kan ni GENAST dundra in på hemsidan och gotta er i små bilder på valparna. Har haft fullt upp och inte hunnit uppdatera, men det har jag tagit igen nu, med råge...

Valparna mår jättebra och har flyttat till en liten hage på gräs. Med tak över huvudet och några presenningar på sidan får de gott om skugga. Pappret för registrering är ivägskickat idag och i måndags blev de avmaskade igen och fotade och de äter kött med god aptit och busar och leker gärna när man går in till dom. Bitas och draaa i kläderna är ju en stor favorit. De ser jättefina ut allihop och det känns jättekul. Eithel som varit lite blyg ett tag börjar ta sig ordentligt och hon vill jättegärna komma och sitta i mitt knä. Dimrill är också en sån liten valp.. han vill gääärna komma och sova lite grann i knät. Han kan slockna precis varsomhelst. Uno är lite halvgalen och ser även lite galen ut med sin blå/bruna ögon, OJ så rar han är den lilla pojken. Lilla Minas är precis lika busig som alltid och Nando, ja han ska vi inte ens tala om. Fast det är svårt att avgöra om det är han eller Uno som är värst faktiskt! Tirith är bara gudomligt söt i sin lilla köttbulleliknande kropp. Lilla KöttbulleBjörn! :-)

Gå direkt  till Valpkalendern med ett klick!
1 Ylwa skriven

Kul med lite nya bilder - de ser jättefina ut. Mina växer så att det knakar och det är bara en vecka kvar till att Ruffans valpar är leveransklara.

Kramar Ylwa

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: