Illa... hon mår illa

Kanske är det så, att Pyan mår illa. Det är  nämligen flera dagar nu som hon inte har velat äta någon mat, överhuvudtaget. Hon brukar inte rata maten, så det kan ju tyda på att hon har några små i magen. Annars är det bara vädret som gör att hon inte äter.

Apropå vädret ligger det snö kvar. Men det går inte att gå i den, än mindre köra släde i den. Så sen jag körde mitt 7-spann, har hundarna stått. Ganska lustigt att just den turen skulle bli min avslutning på slädsäsongen, vad det verkar. Jag som sa att innan säsongen var slut skulle kunna köra alla mina hundar ihop :-)

I helgen har de fått springa i rastgården, i omgångar förstås, då Tióne och Tiwas löper. Jag har heller inte mina hanar ihop vid löp, då Silve är ganska jobbig då och Niro är rätt het. Vilket betyder att Haldex lever som en kung nu, när han är ensam i en hundgård. De andra stackarna få stå på koja.

Ritningar till hundgårdarna har börjat ta form och jag funderar och funderar. Det är lika bra att bygga ordentligt nu, när jag har chansen. Det enda jag måste köpa till är en dörr. Men funderar på att köpa till några fler sektioner om jag ändå ska handla från södra delarna av landet. Vi får se. Hur som helst, ska det bli jättekul att få bygga....
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: