Underbara dag

Hip hurra vilken underbar dag!

Hela förmiddagen har jag spenderat ute hos hundarna. Vi har haft pälsputsning och nagelklippning :-) Vi har även utställningstränat lite grann. Jag och Atto började och hon står still i ungefär 2s, tills hon fått godisen, då rör sig benen på henne automatiskt igen. Men det tog inte lång stund innan hon förstod vad det var jag ville att hon skulle göra. Hon är underbar!

Tióne, ja hon var som en studsande känguru. Trava? Vad är det för något? Ståååå kan hon däremot, och det gör absolut inget om matte justerar benen på henne, det är helt okej. Efter ett tag förstod hon också dock att hon skulle trava fint när vi sprang. Hon är en sån sprallig och glad, känslig liten tjej.

Sen var det nallehuskyns tur. Och nallehusky är han verkligen. ÅH vad jag tycker om den hunden! Stå fint - inga problem! Men i travet såg det ut som att han passade emellanåt. Och DROG som sjuttsingen när vi skulle trava fint, det känns att han är stark som sjutton. OJ! Hur ska han bli som vuxen? Efter träningspasset satte jag mig på huk och vi gosade lite. Det slutade med att han knölade in huvet i magen på mig och vi ramlade omkull. Då låg vi ner och tittade upp på den klarblå himlen och kramades och gosade. Kan man fira en födelsedag på något bättre sätt?


image180
1 Jennie, Micke & Exxa skriven

Grattis på födelsedagen!

3 Fredde skriven

Grattis på födelsedagen =)

Ja du vet ju ;)

2 Jag själv skriven

Man tackar ;-)

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: