Shejrix Visko & Shejrix X-Drive

Idag följde jag med Micke och Jennie till Hässleholm. Där hade de anmält Exxa till utställningen och jag följde med som sällskap och fotograf. Sen fick jag tillfälle att äntligen träffa Visko, som jag inte träffat sen hon flyttade. Visko är den valpen som flyttade först av alla och hon - liksom Syncro -  var inte nämnvärt imponerad av att träffa sin gammelmatte.

image174

Nu är det bara Quadra kvar och jag längtar efter att få träffa henne också. Hittills har alla valparna varit precis likadana i temperamentet som de var när de var små valpar. Och Visko var lugn och fin. Mycket lik sin mamma Pya i sättet tycker jag. Hon är den som är mest lik Pya till utseendet också. Jättefin tjej. Hon och Exxa är också rätt lika varandra. Visko har blivit lite mer 'beigeaktig' men i huvudet är hon fortfarande Pya-grå.

image173

Alla valparna är fortfarande väldigt jämna och mycket trevliga i sitt sätt och det känns så roligt. Ja, jag ser verkligen fram att träffas i samband med Vaggerydsutställningen.

image175
1 Malin Sundin skriven

mina "kottar" som föddes 31/8 väger runt 20kilo... och det är inte bara muskler *L* de är ju tämligen välmående individer som man har på kenneln... hmm hmm..kanske borde skära ner på kalvfodret, koskiten och mössen???

hihi...

fodax är bra mat!

2 Jennie, Micke & Exxa skriven

Hej och tack för en trevlig helg! Måste vi göra om snart igen!
Idag har vi en liten tröttis här hemma, hon bara sover och sover =)
Vi är så stolta över henne efter helgens alla äventyr och beundrar den fina rosetten och pokalen ;)
Blogg kommer sen i omgångar.
Kraaaam på dig!

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: