5-spann; Busen -rapport 2

   
Det gick hur bra som helst i starten. Niro och Pya sträckte upp hela tiden och jag jäktade inte alls. *musik i öronen* Inga problem med att sätta in Busen, Silve sa just ingenting och i jämförelse med de andra, inte Busen heller. Första bilden är när jag stannade för att se efter så det inte kom några bilar på vägen. Ibland väljer jag att köra en väg där jag passerar en 4-vägs korsning och på dagen är det vettigt att se efter så det inte kommer någon bil. När det är mörkt kan jag ju bara släcka lamporna på cykeln och se då om det kommer någon. Pya kan klart och tydligt kommandot RAKT FRAM! Jag försöker numera tänka efter hur jag låter när jag säger mina kommandon; Låter jag likadant alltid eller låter jag olika på kommandona? Jag har kommit fram till att just kommandot rakt fram låter alltid likadant, medan höger kan låta lite olika i både tonfall och styrka. Vänster låter nästan alltid lika, rappt och rätt så hårt. Medan höger är mer utdraget; Höööööger. Men där kan alltså tonfallet skilja sig åt. I hundöron kan nog det där vara en stor skillnad kan jag tänka, och oftast när jag tänker hur jag säger, ja, det är då det inte är lika solklart för Pya när hon ska svänga. Så jag tror att jag inte ska tänka så mycket mer.
Vi kommer alltid  till slut åt rätt håll!

  
Busen arbetade bra. Faktum är att hela spannet arbetade mycket bra och jag är väldigt nöjd med dom idag. Vi körde strax över 9km och det var inga problem för Busen att hänga på. Väl 'i mål' drack han också fodax-vatten. Så det är jättebra, för det har han inte gjort förut, när Karin och jag kört tillsammans.



Här en bild på vagnen jag har till matningen. Hundarna väntar längst bort. Kan du se dom?


Och till slut en kramis från mej och Silve
1 Karin & Christian skriven

Busens föräldrar är stolta över honom! Det kanske kan bli lite ordning på skrutten ändå.. Det här gör honom jättegott, han kommer nog hem som en ny vovve..Han verkar ha funnit sig ganska bra som flockhund! Ha det så bra och ge lille busen en dunderkram från oss!

Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: