YES! Vinst vacker!

Posten kom
Stamtavlan kom upp i tid... jag funderade och funderade på om jag skulle ställa Prisma eller inte.
Till slut bestämde jag att göra det ändå. Och det gick bra!

Lilla fröken som är så blyg t om nosade på domaren som var en man och hon visade sig jättefint när jag sprang med henne. Golvet är snorhalt(minst sagt) på Eskilstunas travbana. Vi var inne där man spelar på hästarna.

Många hundar halkade runt som på bananskal och t om en och annan matte och husse till vovvarna drattade på ändan. Men inte vi. Vi gjorde vårt bästa och jag är sååå nöjd över Prismas prestation. Det blev en slät 1a med en mycket fin kritik.

Fårhunden
Sen ställde jag min mammas isländska fårhund, Eidir.
Han var duktig och fick en 1a med ett hederspris och en reserv plats i grupp 5.

Släktträff
Syrran var där med sin stora Landseer och ställde ut, för första gången i sitt liv. Hon blev biten(alltså, tyckte det var roligt) och henne hund, Dollar blev BIM, som betyder att han blev näst bäst i rasen. Kul! Grattis!

OUCH!
Allt som allt har min resa häruppe varit rätt kul. Har träffat lite kompisar, lite släkt och varit på utställning. Det enda negativa är att jag har fått superont i ryggen sen jag kom hit. Har inte haft så här ont på länge. När jag kommer hem är det dags för träning så det onda försvinner.

Hem kära hem
Idag åker jag hem till brorsan i Hallsberg för att hälsa på min lilla brorsdotter. Där blir det att träffa båda bröderna, vi käkar lite god mat och umgås lite innan jag pinnar vidare hem till mitt hus och min älskade Håkan.

Ha det gött(som man säger i Småland)
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: